Veelgestelde vragen

We doen ons uiterst best om uw bestelling binnen 1 a 5 werkdagen te leveren. Wij brengen namelijk zelf uw fiets persoonlijk naar u toe. Nadat u besteld heeft, zullen we contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de levering.

De fiets komt rijklaar en afgemonteerd binnen. Bij levering zullen we ook het zadel en stuur afstellen naar uw wens. We zullen ook korte uitleg geven over de werking van de fiets met name het display.

Fietsen leveren wij binnen een straal van 25km gratis. Daarbuiten rekenen wij €34,95,- bezorgkosten*.

* M.U.V. de Wadden Eilanden

We streven er naar om de fiets dezelfde dag klaar te hebben mits er geen onderdelen te besteld hoeven worden. We vragen u daarom ook om de fiets vroeg in de ochtend te brengen zodat de kans groter is dat de fiets diezelfde dag klaar is.

Dat is moeilijk te zeggen. We raden u aan om contact met ons op te nemen en het liefste langs te komen met de fiets. Zo kunnen we een betere indicatie geven voor de prijs. Tijdens de reparatie kan het zijn dat we meer dingen tegen komen dus houd rekening met onvoorziene kosten. Mochten de kosten hoog worden, dan overleggen we altijd met u of we de reparatie gaan doorzetten of niet.