Werkplaats & Tarieven

Werkplaats

Maak hier een telefonisch afspraak of stuur een e-mail naar info@wfsnijmegen.nl zodat wij uw tweewieler in kunnen plannen. Samen prikken wij dan een datum om uw tweewieler bij ons te laten onderhouden of te repareren.
Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer:  06 246 05 897
Let op!  uitsluitend bellen tijdens openingstijden.

Ophaal- en bezorgservice:
Door de gestegen kosten zijn wij voorlopig gestopt met het ophalen en terugbrengen van reparatie fietsen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Standaardfiets

Onderhoudsbeurt: €55,-

Fietsen is gezond, goed voor het milieu en goedkoop. Maar zelfs de beste fiets heeft regelmatig onderhoud nodig. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw fiets op alle belangrijke punten gecontroleerd. Dat is niet alleen veilig, maar voorkomt ook dure reparaties in de toekomst doordat slijtage in een vroeg stadium wordt hersteld. Bovendien is een onderhoudsbeurt goed voor het fietsplezier: een goed onderhouden fiets, fietst lekkerder en lichter!

E-bike

Onderhoudsbeurt: €65,-

Zo wordt een E-bike met een Bosch systeem bij een onderhoudsbeurt gratis uitgelezen. Zonder onderhoudsbeurt kost het uitlezen 15,95 euro.  Zo heeft u altijd de laatste software update. Ook kunnen wij uw Bosch accu op capaciteit testen.  Capaciteit test kost 19,95 euro. Zo weet u meteen hoe goed uw accu nog is.